Een trouwtaart moet natuurlijk stralen op jullie trouwdag. Het moet een blikvanger zijn, waar jullie (en jullie gasten) met veel plezier naar kunnen kijken.

Om de ultieme smaakbeleving te creëren, is het verstandig om van tevoren goed na te denken over de smaken. Welke smaken vinden wij lekker? Welke smaken vinden onze gasten lekker? Welke smaak past lekker bij welke smaak? De mogelijkheden om een trouwtaart heerlijk te vullen, zijn enorm.

Kortom, er zijn wel wat redenen te bedenken om dit goed op een rijtje te zetten. Ik help jullie graag bij de zoektocht naar de ultieme smaakcombinatie. We kunnen hier uiteraard telefonisch over brainstormen, maar jullie kunnen ook kiezen voor een proeverij bij mij thuis. Hiermee help ik jullie bij de keuze voor de perfecte vullingen.

Proeverij

Tijdens deze proeverij zorg ik voor een aantal crème vullingen, aangevuld met enkele confitures/curds, waaruit jullie samen de ultieme smaakcombinatie kunnen kiezen.

Daarom vraag ik jullie om 5 verschillende vullingen van te voren uit te kiezen, zodat ik die voor jullie kan presenteren. Dit is uiteraard vrijblijvend en jullie zijn tot niets verplicht.

Omdat trouwtaarten net als jullie lang moeten kunnen stralen, maak ik gebruik van vullingen die buiten de koelkast bewaard kunnen blijven. Dus geen slagroom of melkproducten komen hierbij te pas. Zo voorkom je dat een taart maar kort buiten de koelkast mag blijven, wat niet de bedoeling moet zijn natuurlijk.

Vullingen

De mogelijkheden om de trouwtaart te vullen zijn divers en vrijwel onbeperkt. Hieronder zijn een aantal smaken weergegeven, die allemaal al in de loop der jaren zijn gemaakt en heerlijk zijn gevonden. Mocht je toch nog een vulling missen? Geef het gerust aan, ik sla graag nieuwe wegen in.

Fruitcreme:Chocolade crème:
aardbeienmelk
frambozenpuur
citroenwit
bosvruchten
banaanDiverse crèmes:
kersvanille
blauwe beskitkat
mangotoblerone
sinaasappelmokka
caramel
hazelnoot

Koekjescreme:
lavendel
oreo kokos
speculaaschampagne
bastogne
bitterkoekjes
bokkepootjes