Een trouwtaart maken is arbeidsintensief. Van het maken van de basis (het biscuit en de diverse vullingen), tot het afronden van de afwerking. Dit is een proces waar 100% liefde, toewijding en inzet om de hoek komt kijken. De ene taart is de andere niet. Elke taart is uniek en vergt haar volledige aandacht.

Omdat alle trouwtaarten uniek en hierdoor dus verschillend zijn, waarbij het maken ervan gepaard gaat met diverse materialen, ingrediënten en technieken is het lastig om op voorhand al een prijskaartje af te geven.

Maar het afgeven van een prijsindicatie is zeker mogelijk. Zo hebben jullie toch een beeld, wat jullie ongeveer kunnen verwachten. Vanaf 1 januari 2022 hebben trouwtaarten een prijskaartje vanaf € 5,95 per persoon (naked cake), vanaf € 6,50 per persoon (crème trouwtaart), vanaf € 6,95 persoon (fondant trouwtaart). Dit is exclusief handgemaakte suikerbloemen en/of het gebruik van verse bloemen. De exacte prijs hangt onder andere af van het aantal/complexiteit van de suikerbloemen, of gebruik van verse bloemen. Het gebruik van bijv. bladgoud/zilver heeft ook een meerprijs. Of bepaalde technieken die meer materiaal/tijd kosten.

Ook cupcakes en macarons zijn een heerlijke aanvulling op (of vervanging van) jullie trouwtaart. Vraag ons gerust om de mogelijkheden met het daarbij behorende prijskaartje.

Proeverij

Bij Floor’s Bakery is een proeverij geheel gratis. Ik bied jullie deze aan zonder enige verplichting. Graag help ik jullie graag mee in de zoektocht naar jullie ultieme trouwtaart. Daarnaast vind ik het ook prettig dat ik jullie tijdens deze proeverij mijn persoonlijke aanpak toelicht, zodat jullie weten wat het inhoudt als jullie kiezen voor een trouwtaart van Floor’s Bakery.

Bezorging

Het bezorgen van trouwtaart op jullie trouwdag hoort zeker tot de mogelijkheden. De prijs voor het bezorgen wordt gebaseerd op basis van de te rijden kilometers (heen- en terugreis). Gerekend vanaf mijn huisadres (7325HH).

De vergoeding die ik zal vragen is € 0,50 per te rijden kilometer, minus 2 x 10 kilometer. Dit is het stukje service dat ik verleen voor het bezorgen in de buurt.

Betaling

Na ons contact (schriftelijk, telefonisch of na een proeverij) maak ik een samenvatting van alles wat we hebben besproken en stel ik een prijsofferte op. Bij jullie goedkeuring hierop, zal ik jullie vragen om een aanbetaling te doen. Deze aanbetaling is gelijk aan 25% van het geoffreerde bedrag met een minimum van € 50. Als deze aanbetaling is voldaan, is de opdracht definitief geplaatst.

Het restbedrag moet minimaal 1 maand van te voren worden overgemaakt op mijn rekening.