Een persoonlijke taart van Floor’s Bakery is een taart die onze volledige en persoonlijke zorg krijgt. We proberen de creatie zo mooi mogelijk te maken, zodat hij er super uitziet, goed in de smaak valt en past bij jullie wensen. Het gaat ons om het totaalplaatje.

Maar juist deze zorg betekent, dat er heel veel uren in een taart gaan zitten. Reken bij het decoreren van een ‘simpele’ taart toch al gauw op 6 uur. Om goede kwaliteit te kunnen leveren, gebruik ik erkende producten om zo het mooiste resultaat te kunnen bieden. Daarnaast zijn de materialen erg kostbaar en de ingrediënten prijzig.  Ik probeer mijzelf steeds verder te ontwikkelen, om nog mooiere en leukere technieken goed onder de knie te krijgen. Hiervoor volg ik (erkende) cursussen, met als einddoel om met nog meer plezier en creativiteit aan jouw taart te kunnen beginnen.

De uiteindelijke prijs hangt af van persoonlijke wensen, eventuele boetseersels, andere vullingen, etc. Maar om toch een beeld te krijgen van mijn prijskaartje, geef ik hieronder een overzicht van enkele prijzen die ik hanteer bij verschillende taarten, zoals deze gelden vanaf 1 januari 2022:

Enkellaags taarten

aantal personen
formaat
prijs
8 15 cm, rond € 38,00 (alleen bij stapeltaarten te bestellen)
12 20 cm, rond € 57,50
15 22,5 cm, rond € 72,50
20 25 cm, rond € 95,00
24 28 cm, rond € 115,00
28 30 cm, rond € 133,00

Stapeltaarten

Het is ook mogelijk om een stapeltaart te maken, dat zijn 2 losse taarten op elkaar. Zo kom je op de volgende prijzen die wij hanteren:

aantal personen
formaten
prijs
20 15 cm + 20 cm, rond € 95,50
23 15 cm + 22,5 cm, rond € 110,50
25 17 cm + 22,5 cm, rond € 120,00
30 12,5 cm + 17 cm + 22,5 cm, rond € 142,50

Speciale taarten

De prijs voor deze taarten hangt volledig af van de gehanteerde vorm en/of materialen. Neem hiervoor contact met ons op, en wij zullen op basis van jouw wensen een bijpassende prijs bepalen.

Enkele vormtaarten, waarvan de prijs wel vooraf is te geven:

 • Meptaartje (icm een grote taart):                                                     €    10,00
 • Barbietaart voor 16 personen                                                         € 77,50   (keuze uit brunette of blondine; het pin-poppetje mag je houden)
 • Giant Cupcake voor een fotoshoot, ongevuld:                                 € 37,50
 • Giant Cupcake voor een fotoshoot, gevuld :                                    € 45,00

Trouwtaarten

De prijzen voor een trouwtaart zijn afhankelijk van de opdracht. De prijzen gaan vanaf € 5,95 per persoon (naked cake), vanaf € 6,50 per persoon (creme trouwtaart), vanaf € 6,95 per persoon (fondant trouwtaart). Je kunt voor een prijsindicatie met mij contact opnemen via de mail: info@floorsbakery.nl

Cupcakes

Ook heerlijke cupcakes zijn te bestellen. Hiervoor geldt een minimum van 8 stuks, of een minimale bestelling van € 25. De prijzen hiervan zijn:

 • cupcake met een eetbaar printje                                                       € 3,00
 • cupcake met een crème toef                                                             € 3,00
 • cupcake met een 2D fondant decoratie                                            € 3,20
 • cupcake met een 3D fondant decoratie                                    v.a.  € 3,75
 • cupcake met een crème toef en een eetbaar printje                         € 3,25
 • cupcake met een crème toef en een 2D fondant decoratie               € 3,50
 • cupcake met een crème toef en een 3D fondant decoratie        v.a. € 4,00

Ophalen & bezorgen

Je kunt de taartcreaties bij mij thuis ophalen in Apeldoorn-Osseveld. Het is eventueel mogelijk om de taarten bij je te bezorgen als je in Apeldoorn e.o. woont. Dit in overleg, hier zal wel een vergoeding tegenover staan.

Extra informatie

 • Het is altijd lastig om in te schatten hoeveel stukken eruit een taart gaan, daarom heb ik de afmetingen erbij gezet. Misschien heb je grote eters, of juist kleine eters. Je kunt dan zelf het beste inschatten welke afmeting voor jou geschikt is. Bij het bepalen van het aantal stukjes, ben ik uitgegaan van de tabellen die zijn weergegeven op de website van De Leukste Taarten.
 • Ik maak de taarten van biscuitdeeg. Standaard gevuld met aardbeiencreme met aardbeienjam (kamervulling). Afgewerkt met witte chocoladeganache. Mocht je andere vullingen willen (zie ‘Verschillende Vullingen‘) of een taart afgesmeerd met botercrème, kan dit in overleg. Eventuele meerprijs wordt dan bepaald.
 • Om problemen te voorkomen is het vereist om eventuele allergieën e.d. vooraf aan mij door te geven. Dan kan ik hier rekening mee houden. Achteraf kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor allergische reacties e.d.
 • Ik doe mijn uiterste best om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen, maar het blijft mensenwerk. Kleine afwijkingen ten opzichte van een voorbeeld of een verwachtingspatroon zijn daarom mogelijk.
 • De prijzen zijn voor een taart versierd met rolfondant d.m.v. verschillende leuke ‘platte’ decoraties, dus excl. 3D poppetjes/attributen. Wil je wel extra versieren zoals bijvoorbeeld een grote lussenstrik of kleine 3D poppetjes/diertjes, dan moet je dit apart melden. Ik zal hier een extra prijs voor berekenen. Deze zal ik uiteraard altijd van te voren met je afstemmen.
 • Een bestelling is pas geplaatst, als hierover schriftelijk een overeenstemming is bereikt en de aanbetaling betaald is.