Het is al weer een tijdje geleden, dat ik in aanraking ben gekomen met fondant-taarten. Voor de 8ste verjaardag van mijn zoontje wilde ik graag een keer een andere taart hebben dan de ‘standaard’ taart die je bij de bakker kunt halen. Ik miste daar toch de persoonlijke touch die een taart juist zo bijzonder kan maken. Via een geweldige taarten-bakster hebben we toen een prachtige ruimte-taart laten maken, waar we erg blij mee waren.

Vanaf dat moment ben ik besmet geraakt met het bak-virus. Ik ging zelf aan de slag om bij speciale gebeurtenissen mijn eigen persoonlijke taarten te maken. Met behulp van een steeds groter wordend enthousiasme en toename in verschillende taartbenodigheden, werden de creaties steeds leuker om te maken voor mij.

Daarom ben ik destijds op het punt gekomen, dat ik het ontzettend leuk vond om ook voor anderen persoonlijke taarten te maken. Zo blij als ik was met de verjaardagstaart voor mijn zoon, wil ik ook anderen blij maken door een persoonlijke en unieke taart voor ze te creëren die past bij elke speciale gelegenheid!

Kijk rustig rond op mijn site en als je geïnteresseerd bent in een mooie taart van Floor’s Bakery, kun je me mailen via mijn bestelformulier .

Ik ga graag voor jou aan de slag!

Ik ben woonachtig in Apeldoorn-Osseveld. Taarten kun je bij mij thuis ophalen. In sommige gevallen kan ik, tegen een kleine vergoeding,  de taart ook bij je thuis brengen als je in Apeldoorn en omstreken woont.

Met hartelijke groet,

Floor