Een trouwdag wordt gezien als een van de mooiste dagen van uw leven. Floor’s Bakery helpt u met veel plezier om van deze mooiste dag ook een heerlijke dag te maken. Graag maken wij voor u een trouwtaart die geheel past bij uw wensen. Of u nu de voorkeur geeft aan een kleurrijke taart met veel versieringen of toch liever gaat voor een mooie strakke taart zonder teveel extra’s…..wij helpen u graag bij het samenstellen van de taart.

Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk van de taart, ook de binnenkant is natuurlijk belangrijk! Welke smaken wilt u graag terug proeven en in welke samenstelling? Om deze keuze makkelijker te maken, is het mogelijk om te kiezen voor een proeverij. Hierbij kunt u uit een aantal (van te voren uitgekozen) smaakcombinaties proeven en uw persoonlijke keuze maken. Wilt u meer informatie? Mail ons gerust via het contactformulier of via info@floorsbakery.nl. Wij gaan graag met u in overleg om samen tot een prachtige en overheerlijke trouwtaart te komen.

Hieronder vind u enkele trouwtaarten die Floor’s Bakery gemaakt heeft. Uiteraard is veel mogelijk en zijn de mogelijkheden divers. Laat u niet weerhouden om uw eigen wensen aan mij door te geven.